Info

Geïnteresseerd?

Alvorens te starten met een ontwerp wordt een bezoek georganiseerd om de situatie ter plaatse op te nemen. Op die manier wordt het mogelijk om het ontwerp te visualiseren binnen haar specifieke context en kunnen reeds eerste opmetingen plaatsvinden.

Op basis van de eigenheid van het interieur en rekening houdend met de verlangens en behoeften van de klant wordt een 3D tekening gemaakt. Deze tekening wordt samen met het bijhorende prijskaartje bij u persoonlijk toegelicht zodat verdere aanpassingen of opmerkingen besproken kunnen worden. Indien het ontwerp voldoet, wordt een concrete planning gemaakt voor de uitvoering en de plaatsing van het meubel. (Indien u echter niet verder wenst samen te werken, wordt het project stopgezet. )

Materiaal

De keuze voor bepaalde materialen speelt uiteraard een zeer belangrijke en bepalende rol in het eindresultaat. Om die reden wordt het aanbod aan materialen uitgebreid en zorgvuldig besproken en vergeleken om tot de meest optimale en creatieve oplossing te komen.

Ecologisch verantwoord?

Vandaag kan de kritische vraag naar ecologisch verantwoorde productie en consumptie niet langer worden omzeild en ArtDeNouveau is zich hiervan uitermate bewust. De opgang van o.a. bamboe als ecologisch houtsoort is ArtDeNouveau niet ontgaan en er wordt zoveel mogelijk gekozen voor dergelijke houtsoorten.

Met oog op het afremmen van de massale illegale houtkap werkt ArtDeNouveau bovendien enkel met FSC hout. FSC is een label of keurmerk dat de duurzame oorsprong van het product aangeeft: garandeert dat het hout afkomstig is uit een duurzaam beheerd bos en controleert de handelsketen